Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα του Αρχάγγελου για τη 18η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος φεύγοντας με μια ισοπαλία.
Π.Ο. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ :2-2
 
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Βελέντζας, Μπύρνας,(80΄Παπαδόπουλος Λ.), Αργυρόπουλος, Κιατικίδης, Τσιούχας,(87' Μανουσαρίδης), Τσαλουχίδης, Μιχαηλίδης, Αντωνίου, Γκίλινας,(60' Σιούτης), Γαβριηλίδης, Μελικιώτης.

Εικόνα παιχνιδιού: Καλό ποδοσφαιρικό θέαμα παρουσίασε κατά διαστήματα το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στον αγώνα της Κυριακής. Οι παίκτες της Ακαδημίας κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 25' με πλασέ του Αντωνίου, ενώ είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο 12' και στο 18' από εκτελέσεις κορνερ του Αργυρόπουλου, όπου όμως οι κεφαλιές του Μιχαηλίδη και του Κιατικίδη δε βρήκαν στόχο. Ο Αρχάγγελος ισοφάρισε με πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε παραδόξως δύο φορές, αφού την πρώτη στην εκτέλεση μπλόκαρε τη μπάλα ο Βελέντζας και ο διαιτητής διέταξε επανάληψη!!! Οι νεαροί παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν στο β' ημίχρονο, ο Αρχάγγελος όμως εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Τσιούχα και προηγήθηκε στο 78' με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ανέβασαν στροφές και δικαιώθηκαν για τις προσπάθειές τους, όταν στο 88' με ωραίο σουτ του Μελικιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής γράφτηκε το 2-2.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τα Μονόσπιτα.
Ρεπό για το παιδικό της Ακαδημίας
Ρεπό είχε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σάββατο, δεν άφησε όμως την ημέρα ανεκμετάλλευτη, αφού πραγματοποίησε προπόνηση για να είναι προετοιμασμένη για τη συνέχεια. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τα προκριματικά του πρωταθλήματος ανέδειξε αντίπαλο της Ακαδημίας το Φίλιππο Μελίκης στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην έδρα της Ακαδημίας στα Ασώματα.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν το Σάββατο στο ΔΑΚ με την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Οι μικροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν όπως κάθε φορά με μέφι και πολύ πάθος και κατάφεραν να αποσπάσουν τρεις νίκες. Συγκεκριμένα:
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας- Ένωση Αποστόλου Παύλου:
Τμήμα Προ- παιδικό: 10 - 1
Σκόρερ Ακαδημίας: Τρούπκος, Μπούγκατσιτς, Μπεκιαρίδης(2), Μίλης, Τσιγγενόπουλος, Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Απ., Χαρίσης, Γαβριηλίδης.
Τμήμα Junior: 1 - 0
Σκόρερ Ακαδημίας: Ταραμονλής Δημοσθ.
Τμήμα Bambino: 4 - 2
Την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζονται με το Φίλιππο Μελίκης.

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 25/1 όλοι οι αθλητές του Συλλόγου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΠΑΕ Βέροιας με το Θρασύβουλο στο δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Παρακαλούνται οι αθλητές να βρίσκονται στις στάσεις στις 14.45' ώστε να μεταφερθούν στο γήπεδο με το λεωφορείο της ομάδας. Η επιστροφή θα είναι περίπου στις 17.30'
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου: 23310 74040

Δεν υπάρχουν σχόλια: