Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Την Κυριακή στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Ειρηνούπολης .
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ -Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ:3-5
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης)
Ταιλαχίδης, Κιατικίδης, Τσιούχας, Θεοδωρίδης, (52' Παπαδόπουλος Λ.,) Αντωνίου, Νταμοτσίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας,(63' Γαβριηλίδης, )Τσαλουχίδης,  Μελικιώτης,Σιούτης(77' Αργυρόπουλος).


Εικόνα παιχνιδιού: Ενώ η ομάδα της Ακαδημίας ξεκίνησε θετικά στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ομάδα της Ειρηνούπολης, η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με 0-1, σκορ που ανέτρεψε η ομάδα της Βέροιας περνώντας μπροστά με 2-1 αποτέλεσμα που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη του αγώνα τα λάθη της άμυνας στάθηκαν μοιραία ώστε να καθορίσουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Σκόρερ Ακαδημίας: Αντωνίου 27', Μελικιώτης 44', Κιατικίδης 79' .
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στη Δόξα Νάουσας στο γήπεδο Παναγιοπούλας.

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας όλη την περίοδο των εορτών συνέχισε καθημερινά το πρόγραμμα προπονήσεων και συμμετοχών σε τουρνουά, με πιο πρόσφατο αυτό στις 4/01/2012 στο Λαζοχώρι με αντιπάλους τον γηπεδούχο Μακεδόνα, την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς  στην  Κατερίνης αλλά και την ομάδα του Νηρέα. Επίσης ήταν προγραμματισμένο και φιλικό το Σάββατο, 7/01/2012  με το Μακροχώρι, αλλά οι καιρικές συνθήκες το ανέβαλαν προσωρινά καθώς οι δυο ομάδες  έδωσαν  ξανά ραντεβού για την φιλική τους αναμέτρηση την Τρίτη,  10/01/2012 στο βοηθητικό γήπεδο του Μακροχωρίου.
Επίσης το Σάββατο, 14-1-2012 θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος, όπου η ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας θα φιλοξενήσει στα Ασώματα τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας ξεκίνησαν κανονικά τις συναντήσεις τους μπαίνοντας και πάλι στο ρυθμό των προπονήσεων. Το Σάββατο τα τμήματα αυτά θα πάρουν μέρος στο ανεπίσημο τουρνουά των Ακαδημιών στο νησί Αλεξάνδρειας, όπου θα αγωνιστούν με τον τοπικό Αστέρα. Οι μικροί αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις στις 9.00' π.μ. με την πράσινη στολή τους, και θα επιστρέψουν 13.00' μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: