Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στους αγώνες του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν. Αναλυτικά:
«Α.Ο.» Μακεδόνα – Α.Ε.Π. Βέροιας : 1 – 1
Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Γ., Κιατικίδης, Κουτζιαμπασόπουλος, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, Τσαλακόπουλος, Παναγιωτίδης, Σιδηρόπουλος.
Εικόνα αγώνα: Δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με αντιπάλους με διαφορετικούς στόχους, αφού πάλευε για βαθμολογική «άνεση», ενώ ο Μακεδόνας για την παραμονή στην κατηγορία. Το α’ ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΠ, η οποία ήλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15’ με τον Παναγιωτίδη. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Μακεδόνα ανέβασε την απόδοση, πίεσε τους αντιπάλους, δημιούργησε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι που είχαν και τη φάση της ισοφάρισης στο 87’, κερδίζοντας με αυτό το αποτέλεσμα έναν πολύτιμο βαθμό για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή 16/3, ώρα 16.00’ μ.μ. η Α.Ε.Π. φιλοξενεί στο αθλητικό κέντρο Ράχης τον «Κεραυνό» Επισκοπής.
 
Μεγάλη νίκη για την Ακαδημία
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – «ΓΑΣ» Ροδοχωρίου : 5 – 3
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος, Κουιρουκίδης (65’ Βασιλείου), Τσαλουχίδης, Σοφιανίδης, Τρούπκος (70’ Δρόσος), Γαβριηλίδης, Σαμπρής (35’ Μανουσαρίδης), ΚαραπεΪδης, Μπεκιαρίδης.
 
Σκόρερ Ακαδημίας: 14’- 52’ ΚαραπεΪδης, 60’ Μανουσαρίδης, 72’- 78’ Μπεκιαρίδης.
Εικόνα αγώνος: Χορταστικό θέαμα απόλαυσαν οι θεατές που βρέθηκαν την Κυριακή στο ΔΑΚ Βέροιας. Οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων δημιούργησαν ευκαιρίες, πέτυχαν οκτώ συνολικά γκολ και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Η νίκη αυτή δίνει πολλές ελπίδες στην Ακαδημία για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα είναι η παρουσία των νεαρών παικτών που προέρχονται από το παιδικό τμήμα και χρησιμοποιήθηκαν (Σοφιανίδης, Γαβριηλίδης, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Μπεκιαρίδης, Μαρκόπουλος), καθώς και η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους του Βασιλείου Γ.
Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Στενημάχου με την τοπική «Θύελλα».
 
Αναβολή παιδικού και τμημάτων υποδομής
Αναβλήθηκαν οι αγώνες του παιδικού τμήματος, καθώς και των τμημάτων υποδομής για το Σάββατο, καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες επιβάρυναν τους αγωνιστικούς χώρους. Το παιδικό τμήμα το Σάββατο 15/3 αγωνίζεται με το Γ.Α.Σ Βέροιας στο αθλητικό κέντρο Ράχης και ώρα 11.00 π.μ.
Τα τμήματα υποδομής φιλοξενούν το Σάββατο 15/3 στο αθλητικό κέντρο Ράχης την Ακαδημία «Αργυρίου» από τη Νάουσα.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις της πόλης: 9.30’ π.μ.
Στη Ραχιά: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.15’ μ.μ.
Χρώμα στολής: πράσινο και φόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: