Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

                                  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Συνέχισαν την αγωνιστική τους δράση τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:
Νίκη για την ΑΕΠ
ΑΕΠ – «Κεραυνός» Επισκοπής: 1-0
Εικόνα παιχνιδιού: Νικηφόρα έκλεισε τη χρονιά η ΑΕΠ, αφού παρ’ όλες τις απουσίες που είχε, 
κατάφερε να κερδίσει τη δυνατή ομάδα του «Κεραυνού» Επισκοπής. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, αφού οι παίκτες ήταν απαλλαγμένοι από το βαθμολογικό άγχος και βρέθηκαν σε καλή μέρα. Δίκαια τελικά οι παίκτες της ΑΕΠ κατέκτησαν τη νίκη, αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουτσιαμπασόπουλος, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης, Γκίλινας, Τσαλακόπουλος, Γκαλαίτσης, Γαλάνης, Βλάχος, Παναγιωτίδης (65’ Θεοδωρίδης).
 Σκόρερ ΑΕΠ: 25’ Γαβριηλίδης Αν,.

Νίκη παραμονής για την Ακαδημία Βέροιας
«Θύελλα» Στενημάχου - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 1-4

Εικόνα παιχνιδιού: Αίσιο τέλος είχε για την Ακαδημία η φετινή προσπάθεια, αφού από την αρχή ήταν γνωστό ότι θα πρέπει να παλέψει μέχρι τέλους για να πετύχει το στόχο της, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ακαδημία  κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως τραυματισμοί παικτών (Τσιούχας, Βασιλείου, Σαμπρής, Τηλκερίδης) η επάνοδος του Βελέντζα και η παραγωγή – μύηση δικών της παικτών από το παιδικό τμήμα (Γαβριηλίδης, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Μπεκιαρίδης, Σοφιανίδης, Μαρκόπουλος) συνετέλεσε σε αυτό που σε πολλούς έμοιαζε ακατόρθωτο.
Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε τη μεγάλη προσφορά του αρχηγού μας, Τσαλουχίδη Θάνου και των άλλων παιδιών (αφοι ΚαραπεΪδη, Σαμπρή, Σαουλίδη, Φωτιάδη, αφοι Χονδραντώνη) που το πείσμα τους ήταν βασικός παράγοντας για να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος (80’ Δρόσος), Τρούπκος, Τσαλουχίδης, Σοφιανίδης, Μανουσαρίδης, Μπεκιαρίδης, Κουιρουκίδης, (65’ Βασιλείου),  Μπέσιος, Γαβριηλίδης.
Σκόρερ Ακαδημίας: 24’ Γαβριηλίδης, 36’ Μανουσαρίδης, 65’- 78’ Μπεκιαρίδης.
Επόμενο παιχνίδι: μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το ερασιτεχνικό τμήμα θα συνεχίσει τις προπονήσεις και θα ανακοινωθεί πρόγραμμα φιλικών παιχνιδιών.

Με το ΓΑΣ Βέροιας το Παιδικό τμήμα
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – ΓΑΣ Βέροιας:  1-2
Εικόνα παιχνιδιού: Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Ακαδημίας Βέροιας και του «ΓΑΣ» στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος. Δύο ομάδες που οι παίκτες τους έδειξαν με το παιχνίδι τους πως το μέλλον τους ανήκει. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία στην Ακαδημία της Βέροιας, αλλά το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο στη φιλοσοφία της ομάδας μας.
Σύνθεση Ακαδημίας: ΠαρασκευαΪδης, (55’ Παπαδόπουλος Απ.), Γκιουλέκας, Παπαδόπουλος Χρ., Μπρανιώτης, Σακελαρίου, (Κωστογλίδης), Μπούγκαρτσιτς,(50’ Μούτσα Λ.), Απαζίδης,(70’Μπιλδιρής), Κούβαρος, Σοφιανίδης, (65’ Ταρατσίδης), Μπεκιαρίδης, (75’ Μπαζάκας), Γαβριηλίδης.
Επόμενο παιχνίδι: Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας θα αγωνιστούν με το Νηρέα  το Σάββατο 22/3 στο γήπεδο Μέσης και ώρα 11.00’ π.μ., επίσης  τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί πρόγραμμα με φιλικά παιχνίδια, καθώς και το πρόγραμμα του τουρνουά «ΝΕΩΝ» όπου η ομάδα μας θα λάβει μέρος.

Τμήματα υποδομής
Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και της Ακαδημίας Αργυρίου απόλαυσαν το παιχνίδι στο αθλητικό κέντρο Ραχιάς. Οι προσπάθειες πολλές, οι «μάχες» θεαματικές, τα γκολ βροχή και το πλήθος των θεατών- γονέων γεμάτοι καμάρι!

Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο  22/3/ 2014 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στα εκπαιδευτήρια Σιαφαρίκα με το Νηρέα Βέροιας.

Οι νεαροί αθλητές να βρίσκονται:
Στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Εκπαιδευτήρια Σιαφαρίκα: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.15΄μ.μ.

Στολή: πράσινη και φόρμες

Δεν υπάρχουν σχόλια: