Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Εντυπωσιακή νίκη του ερασιτεχνικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή στην έδρα της Μακεδονίας Νάουσας στο πλαίσιο διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ν- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦ/ΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:1-6
Εικόνα παιχνιδιού: Η ομάδα της Βέροιας συνεχίζοντας τη θετική της πορεία πραγματοποίησε ένα εύκολο πέρασμα από τον Άγιο Νικόλαο αποσπώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης που την κρατάνε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 10ο λεπτό ο Πέτκοβιτς μετά από συνεχόμενες τρίπλες τελείωσε τη φάση με ωραίο σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα μετά από πολύ καλή πίεση των παικτών της Ακαδημίας, η άμυνα των γηπεδούχων έκανε το λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Γαβριηλίδης και έκανε το 2-0. Στη συνέχεια και μετά από πολύ καλή εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της Βέροιας ο Γαβριηλίδης και πάλι βρέθηκε έξω από την περιοχή και τελείωσε τη φάση με σουτ γράφοντας έτσι το 3-0. Η πολύ καλή απόδοση των μπέμπηδων συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το Γαβριηλίδη να πετυχαίνει ακόμη 2 γκολ και ένα ο Αντωνίου στο 54’. Εκτός από την αγωνιστική επιτυχία, ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η σωστή ποδοσφαιρική συμπεριφορά των παικτών της Ακαδημίας μέσα στο γήπεδο.
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: Χονδραντώνης, (75’ Κρόι), Κιατικίδης. Τσαλουχίδης, Κάστρης, Θεοδωρίδης, Πέτκοβιτς, (58’ Μπύρνας), Ριζούδης, Αντωνίου, Γαβριηλίδης, Σαμπρής, (46’ Γκίλινας), Σαπουντζής.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Βεροίας με το ΓΑΣ Ροδοχωρίου.
 

Νίκη και για το παιδικό

Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας νίκη με σκορ 5-1επι των Λευκαδίων το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας .Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίδες της Ακαδημίας κατόρθωσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο η πίεση αυξάνονταν και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ.Αυτό έγινε πραγματικότητα με εκπληκτικό σε εκτέλεση εναέριου σουτ από μέση απόσταση με τον Καλαιτζίδη στο 25΄. Δεν άργησε να γίνει το 2-0 με ωραία εκτέλεση φάουλ με τον Ντατμοτσιδη.Με αυτό το σκορ έκλεισε και το α΄μερος του παιχνιδιού.Στην επανάληψη και με την επιστροφή του Μελικιώτη Δ. μετά από 1 μήνα λόγω τραυματισμού, όλα έγιναν πιο εύκολα μια που ο επιθετικός της Ακαδημίας έδωσε άλλη ώθηση στην επίθεση και έτσι ο Καλαιτζίδης έκανε το 3-0,ο
Μελικιώτης το 4-0 και ο Παπαδόπουλος Λ. το 5-0.Τα Λευκαδία μείωσαν στο 74’ σε 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
ΣύνθεσηΑκαδημίας:Βελέντζας,(65΄Κούβαρος),Παππάς,(45΄Μελιόπουλος),Τσαλακόπουλος,Παντέλογλου Α., (50΄Μελικιώτης),Παντέλογλου Ι.(65΄Παντέλογλου Κ), Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Λ., Νταμοτσίδης, Καλαιτζίδης, (65΄Τσιγκενόπουλος),Μανουσαρίδης,(65΄Παπακωνσταντίνου), Χαρίσης,(40΄Δαμιανίδης).
Το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο 21/11/2010 στη ΝΑΟΥΣΑ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Παναγιοπούλας.
 Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της ομάδας το Σάββατο 20/11 θα παίξουν στην Νάουσα με την Ακαδημία Β.ΑΡΓΥΡΙΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια: