Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Νίκησε στην έδρα της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή, 21/11 στο πλαίσιο διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας απέναντι από την ομάδα του Ροδοχωρίου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: 3-0

Εικόνα παιχνιδιού: Η ομάδα της Βέροιας απέσπασε δίκαια τη νίκη, καθώς υπερείχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρουσιάζοντας ακόμη μία Κυριακή πολύ καλή εικόνα. Οι παίκτες της Ακαδημίας είχαν ευκαιρίες να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο σκορ και να ξεπεράσουν το τελικό 3-0. Το Ροδοχώρι προσπάθησε, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την Ακαδημία, ενώ και οι δύο ομάδες με το αθλητικό τους πνεύμα παρουσίασαν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Χονδραντώνης, Κάστρης, Παλούκας, Μπύρνας, Σαμπρής(55’ Ριζούδης), Τσαλουχίδης, Αντωνίου, Πέτκοβιτς, Γκίλινας(40’ Κιατικίδης), Γαβριηλίδης, Σιούτης(46’ Σαπουντζής).
Σκόρερ Ακαδημίας:20’ Γαβριηλίδης, 32’ Πέτκοβιτς, 38’ Αντωνίου
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα της Φυτειάς.

Νίκη και για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας

Εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Ναούσης με το εύρη 0-9 ,η οποία συνοδεύτηκε με εξαιρετική εμφάνιση του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου Βέροιας.
Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες της Ακαδημίας πίεσαν τους αντιπάλους και δεν άργησε αυτή η πίεση να μετουσιωθεί σε γκολ ,στο 10΄με τον Μελικιώτη, στο 15’ με τον ίδιο παίκτη να γράφει το 2-0 και στο 25’ ο Νταμοτσίδης  κάνει το 3-0. Το ημίχρονο έκλεισε με το 0-4 από τον Μελικιώτη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό και στο 50’ ο Παπαδόπουλος  Λ.  έγραψε το 0-5 στο 55ο Νταμοτσιδης έκανε τα προσωπικά γκολ σε 2 γράφοντας στο 62΄το 0-6.Στη συνέχεια δεν άργησε να έρθει και το 0-7 στο 65’ με τον Καλαιτζίδη, και άλλα δυο τέρματα από τον Μελικιώτη στο70΄και στο 75΄έκαναν το τελικό σκορ 0-9 και τα προσωπικά  τέρματα του παίκτη 5.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Παπαδόπουλος Ν., Τσαλακόπουλος, Δαμιανίδης (60΄Χαρίσης), Παπάς (40΄Βασιλείου), Νταμοτσίδης(60΄Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Λ., Παντέλογλου Ι.,(40΄Παντέλογλου Α), Καλαιτζίδης (55΄Μελιόπουλος), Μανουσαρίδης, Μελικιώτης.
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Ακαδημία Αργυρίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νάουσα. Το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενηθούν στη Ραχιά από την ομάδα των Ποντίων.
 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώνει την ενίσχυση του προπονητικού δυναμικού της ομάδας στα τμήματα υποδομής με την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου με το Πήχα Φρέντυ.
Επιπλέον, ακολουθώντας την παράδοση όλων αυτών των χρόνων ο Σύλλογος έχει ετοιμάσει τα ετήσια ημερολόγια της ομάδας τα οποία είναι στη διάθεση του φίλαθλου κοινού, που θα τα προμηθεύεται από τα γραφεία του Συλλόγου, Σταδίου 34 κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή 18,00-21,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: