Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Με νίκη ολοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας απέναντι από τη Δόξα Νάουσας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: 2-0

Σύνθεση Ακαδημίας:Χονδραντώνης, Κιατικίδης, Μπύρνας(46΄ Τσαλουχίδης), Κάστρης, Θεοδωρίδης, Ριζούδης(60΄Παλούκας), Σαμπρής, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Πέτκοβιτς, Σαπουντζής(46΄Παναγιωτίδης).
Εικόνα παιχνιδιού: Η ομάδα της Βέροιας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90΄ του αγώνα κερδίζοντας δίκαια τη Δοξα Νάουσας. Η Ακαδημία είχε ευκαιρίες στη διάρκεια του παιχνιδιού να μεγαλώσει και άλλο τη διαφορά στο σκορ. Στο 30ο λεπτό ο Κιατικίδης από το ύψος του πέναλτι και απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ. Στο 52’ από ωραία σέντρα του Γαβριηλίδη και κεφαλιά του Παναγιωτίδη η μπάλα ‘τράνταξε΄τη συμβολή των δοκαριών. Ανάλογη φάση και στο 78’, όπου δυνατό βολέ και πάλι του Παναγιωτίδη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. Η ομάδα της Νάουσας προσπάθησε αρκετά και απείλησε μόνο στις στημένες φάσεις μέσα στην περιοχή. Η Ακαδημία έπαιζε έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 38’ λόγω αποβολής του Μιχαηλίδη, μετά από αδικαιολόγητη ενέργεια του παίκτη. Επιπλέον στο 80’ τραυματίστηκε ο Παναγιωτίδης και η ομάδα της Βέροιας συνέχισε να αγωνίζεται με 9 παίκτες, καθώς είχε συμπληρώσει και τις 3 αλλαγές.
Την επόμενη αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 14/11 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με τη Μακεδονία Νάουσας.
Η Διοίκηση της Ακαδημίας ανακοινώνει την απόφασή της να τιμωρεί πέρα από την τιμωρία που προβλέπεται από τον Κ.Α.Π. οποιονδήποτε παίκτη της ομάδας, ο οποίος θα αποβάλλεται’ αδικαιολόγητα’ με:
1)Αποκλεισμό δύο αγωνιστικές από τη συμμετοχή του στους αγώνες
2) Πληρωμή του προστίμου από τον ίδιο τον παίκτη
 
 
 
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνιζόμενο στο Γιαννακοχώρι με την ομάδα του Φ.Α.Σ ΝΑΟΥΣΑ ηττήθηκε   6-2.
Παρότι το  αποτέλεσμα δεν είναι θετικό η ομάδα της Βέροιας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που ηλικιακά είναι πλήρης (γεννηθέντες 1996)ενώ οι πολλές απουσίες (Βελέντζας Μελικιώτης και Παντέλογλου Α που τραυματίστηκε στο 15΄)στοίχισαν στην Ακαδημία.Το σκόρ για την Ακαδημία μείωσαν στο 55’ σε 4-1 ο Καλαιτζίδης  και στη συνέχεια ο Νταμοτσίδης σε 6-2.
 
Σύνθεση  Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος, Παπαδόπουλος Ν,Δαμιανίδης (60΄Τσιγγενόπουλος ),Παντέλογλου Α. ( 15΄Χαρίσης)(60 ΄Παπακωνσταντίνου) ,Τσαλακόπουλος, Παντέλογλου Ι,(60 Παντέλογλου Κ) Καλαιτζίδης, Νταμοτσίδης, Παπαδόπουλος Λ, Μανουσαρίδης  Μίλης (50’ Παππάς),
Ο επόμενος αγώνας είναι το επόμενο Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τον Απόλλωνα Άγιου Γεωργίου.
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής φιλοξενήθηκαν το Σάββατο από την ομάδα της Αριδαίας, ενώ το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται με την Αθλητική Ακαδημία Σκύδρας στα βοηθητικά του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.












Δεν υπάρχουν σχόλια: