Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή, 2/10 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενήθηκε από την ομάδα των Μονοσπίτων  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:1-2
Σύνθεση Ακαδημίας: Ταιλαχίδης, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Αντωνίου(80’ Μπύρνας), Νταμοτζίδης(67’ Παλούκας), Μελικιώτης(70’ Λασκάρογλου), Γαβριηλίδης, Γκίλινας, Τσαλουχίδης, Τσιούχας.
Σκόρερ:52’ Κιατικίδης, 66’ Γκίλινας
Εικόνα παιχνιδιού: Ακόμη μία πολύ καλή προσπάθεια της Ακαδημίας Βέροιας η οποία κατάφερε να κάνει ένα κερδοφόρο πέρασμα από την έδρα των Μονοσπίτων και να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο α’ ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα της Βέροιας να διευρύνει περισσότερο τη διαφορά στο σκορ. Στο 17’ μια κλασσική περίπτωση με το Μελικιώτη εξ’ επαφής να πλασσάρει άουτ. Στη συνέχεια, στο 23’ ο Κιατικίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ξυστά πάνω από το δοκάρι. Ο Αντωνίου και ο Γαβριηλίδης συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες, χωρίς να πετυχαίνουν το επιθυμητό για την ομάδα της Ακαδημίας, το γκολ. Στο β’ ημίχρονο συνεχίστηκε η καλή εμφάνιση των πιτσιρικάδων, που δεν άργησαν να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν τη νίκη. Το πιο ευχάριστο κομμάτι της καλής παρουσίας της νεανικής ομάδας είναι το γεγονός πως και πάλι  ξεχώρισαν οι νεότεροι.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον ‘Άτλαντα’ Ζερβοχωρίου.
  1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου  Βέροιας
Το παιδικό τμήμα της ομάδας της Βέροιας κέρδισε τον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος χωρίς να ιδρώσει….. καθώς η νεοσύστατη ομάδα του Κένταυρου Μελίκης δεν είχε τα απαραίτητα δελτία αθλητικής ιδιότητας των ποδοσφαιριστών της και έτσι ο διαιτητής κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της Ακαδημίας.

Τα δελτία όμως δεν ήταν εμπόδιο στο να διεξαχθεί  φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες  στο ενωσιακό  γήπεδο στα Παλατίτσια.Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες σε όλους τους τομείς  και έτσι το τελικό σκορ  είναι τέτοιο που δύσκολα οι φίλαθλοι μπορούσαν  να  το κρατήσουν στη μνήμη τους .Το θετικό για την ομάδα της Ακαδημίας ήταν ότι είχε και αυτό το Σάββατο αγωνιστική δραστηριότητα   το παιδικό τμήμα και ότι  όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους .
Σύνθεση Ακαδημίας :Βελέντζας, Μίλης,  Πελεκίδης, (40΄Βασιλείου Σ) ,  Παπάς, (40΄Μπαλτουβάνος ), Βασιλείου, Νταμοτσίδης, (40΄Παπακωνσταντίνου), Τσαλακόπουλος,Μανουσαρίδης,ΠαπαδόπουλοςΝ.,Χαρίσης, (40΄Ουλκέρογλου Γ),  Μελιόπουλος, (40΄ Ιωαννίδης )  
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την ομάδα τoυ Διαβατού στο γήπεδο Ασωμάτων.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής συμμετείχαν σε τουρνουά στο ΔΑΚ με την Κρύα Βρύση.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα όλοι μαζί να απολαύσουν το θέαμα των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών να διασκεδάζουν το αγαπημένο τους άθλημα.
Για την ιστορία αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
Τμήμα Προ- παιδικό:2-1
Τμήμα Junior: 10-6
Τμήμα Pro- junior:10-2
Τμήμα Bambino:6-2
Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στον Αίολο Νάουσας.
Συλλυπητήριο:
Πριν από μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Χονδραντώνης. Υπήρξε φίλος της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, που με το χειροκρότημά του ενθάρρυνε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας από τις κερκίδες των γηπέδων. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εύχεται δύναμη στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: