Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

  
Με την ομάδα του Ροδοχωρίου αγωνίστηκε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή, 16/10 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.
          ΡΟΔΟΧΩΡΙ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:3-0   
Σύνθεση Ακαδημίας:   
ΤαΪλαχίδης, Παπαδόπουλος Λ., (35’ Γαβριηλίδης), Παλούκας, (70’ Λασκάρογλου), Κιατικίδης, Μπύρνας, Γκίλινας, Μιχαηλίδης, Τσιούχας(40’ Αντωνίου), Σιούτης, Μελικιώτης, Τσαλουχίδης.
Εικόνα παιχνιδιού: όπως φανερώνει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, η Ακαδημία δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις συνθήκες του παιχνιδιού με την ομάδα του Ροδοχωρίου. Αν και οι ‘μπέμπηδες’ διατήρησαν και στα 90’ του αγώνα την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί στην ολοκλήρωση της φάσης και την επίτευξη του γκολ. Αντίθετα, οι αντίπαλοι ήταν καλοί στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές παραβίασαν την εστία του Ταϊλαχίδη στο 30’. Με αυτό το σκορ και παρά τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Βέροιας, που απείλησαν στο 40’ μετά από πλασέ του Μελικιώτη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ολοκληρώθηκε το α΄ημίχρονο. Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη. Οι παίκτες της Ακαδημίας πίεσαν την αντίπαλη άμυνα αλλά και πάλι δε βρήκαν λύσεις, για να πετύχουν την ισοφάριση και έτσι μοιραία σε αντεπίθεση το Ροδοχώρι έγραψε το 2-0. Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επηρεάστηκαν από τη διεύρυνση στη διαφορά του σκορ, προσπάθησαν ν πιέσουν χωρίς αυτό να σταθεί αρκετό για την ανατροπή του σκορ. Στη συνέχεια, στο 80΄το Ροδοχώρι πέτυχε το τελικό 3-0.
Επόμενη αγωνιστική:  Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ΑΕΠ Ποντίων.
Την Τετάρτη, 19/10 μετά από κλήρωση η Ακαδημία Βέροιας πραγματοποιεί αγώνα κυπέλλου στο ΔΑΚ με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.  
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ  ΒΕΡΟΙΑΣ.                                                                                                  
Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 2-1 για το παιδικό της Ακαδημίας Βέροιας αυτήν την φόρα επί του Νηρέα.
Το Σάββατο το πρωί όσοι γονείς  είχαν την τύχη να βρεθούν στα Ασώματα απόλαυσαν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές  ‘’ταλέντα’’. Οι καιρικές συνθήκες συναίνεσαν έτσι ώστε οι παίδες και των δυο ομάδων να χαρούν το ποδόσφαιρο.
Ο αγώνας ξεκίνησε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας   με την απουσία τριών από τους βασικότατους ποδοσφαιριστές της (Καλαιτζίδης, Βασιλείου Γ ,Ακπαρίδης )και στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Νηρέα πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες, στις οποίες ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Βελέντζας Ιάσονας αντέδρασε σωστά και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 15΄ο Τσαλακόπουλος με απευθείας χτύπημα  φάουλ από πλάγια αριστερά και στο ύψος του κέντρου κρέμασε κυριολεκτικά τον τερματοφύλακα του Νηρέα και έκανε το 1-0, η ψυχολογία ανέβηκε για τους παίκτες της Ακαδημίας που επικράτησε της αναμέτρησης. Στο 25΄ηρθε η ισοφάριση για τον Νηρέα με ευθύβολο σουτ  κάνοντας το 1-1,σκορ που παρέμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίδες της Ακαδημίας  μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 50΄μετά από χτύπημα κόρνερ του Νταμοτσίδη πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Χαρίσης και έκανε εντυπωσιακά το 2-1. Στο 55΄ο Ιωαννίδης αφού πήρε την μπάλα από έξω δεξιά προχώρησε και σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε το δεξί<< γάμα>> της εστίας του τερματοφύλακα του Νηρέα, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 2-1 που ήταν και το τελικό .
ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ :
Βελέντζας ,Μίλης, Πελεκίδης ,Τσαλακόπουλος ,Παπαδόπουλος Ν ,Ιωαννίδης ,(60΄Παπάς), Μανουσαρίδης, (75΄Ουλκέρογλου), Τιλκερίδης, Χαρίσης,(70΄Παπακωνσταντίνου ) Μελιόπουλος,(40΄Βασιλείου Σ) ,Νταμοτζίδης.

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται στη ‘Θύελλα’ Σταυρού. Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής το Σάββατο 15-10 δεν αγωνίστηκαν με την ομάδα των Βαρβάρων λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Τα τμήματα αυτά θα αναμετρηθούν σε φιλικό παιχνίδι τη Τετάρτη, 19/10 στον Άι Γιώργη με την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: