Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Tην Α.Ε.Ποντίων αντιμετώπισε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή, 23/10 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: 1-5        
Σύνθεση ΑκαδημίαςΧονδραντώνης, Μπύρνας, Παλούκας, (65’ Νταμοτσίδης), Κιατικίδης, , Τσιούχας( λ.τρ. 46’ Παπαδόπουλος Λ.), Μιχαηλίδης, Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης, Γκίλινας, Σιούτης, (70’ Θεοδωρίδης).
Εικόνα παιχνιδιού: Η Α.Ε.Π. εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών της Ακαδημίας κατόρθωσε γρήγορα να προηγείται ήδη στο 8ο λεπτό με 0-2. Στη συνέχεια η Ακαδημία προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και παρόλο που απέναντί της είχε μια καλά στημένη και οργανωμένη ομάδα μείωσε στο 30’ με το Γαβριηλίδη. Στο 42’ και ενώ η ομάδα της Βέροιας άρχισε να βρίσκει το ρυθμό της, σε μια λάθος απόκρουση του αμυντικού της Ακαδημίας, ακολούθησε γρήγορη επέλαση του Παπαδόπουλου και μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Κιατικίδη ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, η μπάλα χάθηκε από τον έλεγχο του φορ της Α.Ε.Π. και κατέληξε ΑΟΥΤ. Σαν αποτέλεσμα ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ΑΠΕΒΑΛΕ τον αμυντικό της Ακαδημίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους γηπεδούχους. Η Α.Ε.Π.  στην επανάληψη παίζοντας απλά και σίγουρα διεύρυνε το σκορ και κέρδισε τελικά με 1-5. Στο 85’ η Ακαδημία είχε την ευκαιρία να μειώσει, όταν σε υπέροχο 1:2 Γκίλινα- Μελικιώτη το πλασέ του νεαρού και ταλαντούχου Μελικιώτη κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της Α.Ε.Π. 
Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στη Σφηκιά με την τοπική ομάδα.
 Συνεχίζεται το σερί νικών για το παιδικό
Ακόμη μια νίκη απέσπασε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αυτή τη φόρα από τη Θύελλα Σταυρού με  το εντυπωσιακό 0-9.
Από την αρχή του  παιχνιδιού οι παίδες της Ακαδημίας φανέρωσαν τις προθέσεις τους, αφού στο πρώτο ήδη λεπτό προηγήθηκαν με πλασέ του Χαρίση. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει αυτή τη φόρα με πλασέ από τα πλάγια αριστερά με τον Νταμοτζίδη.Στη συνέχεια, το 3-0 έκανε ο Καλαιτζίδης στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της Ακαδημίας μετά τον τραυματισμό του. Το 0-4 σημείωσε ο Παπαδόπουλος Ν.,ενώ το 0-5 και το 0-6 σημείωσε ο Μανουσαρίδης σκορ που έστειλε και τους παίκτες στα αποδυτήρια. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό πάρα τις πολλές αλλαγές που έκανε η ομάδα της Ακαδημίας και ο Μανουσαρίδης με κεφαλιά σημείωσε το 0-7. Το 0-8 έκανε ο Καλαιτζίδης και το 0-9 ο Μπαλντουβάνος με σουτ από μέση απόσταση.
Με αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα οι παίκτες της Ακαδημίας κέρδισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και τις εντυπώσεις!!
Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Βελέντζας, Μίλης, (60΄Μελιόπουλος), Πελεκίδης, (40΄Βασιλείου Σ.), Τσαλακόπουλος, (50΄ Ιωαννίδης), Παπαδόπουλος Ν., Μανουσαρίδης, (60΄Κωνσταντινίδης), Τιλκερίδης, (40΄Παπάς) Χαρίσης, (50΄Ουλκέρογλου), Βασιλείου Γ. ,Καλαιτζίδης, (65΄Μπαλντουβάνος), Νταμοτσίδης, (40΄Παπακωνσταντίνου).
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας έχει ρεπό, καθώς η ομάδα της Βεργίνας δεν κατεβαίνει στους αγώνες.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν στην έδρα τους στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα των Ποντίων. Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σε ευχάριστο κλίμα και όλοι – θεατές και ποδοσφαιριστές- απόλαυσαν το όμορφο θέαμα με τους λιλιπούτειους παίκτες να εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους.
Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα αυτά θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ με την Ακαδημία Αργυρίου από τη Νάουσα.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  κάρτες διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου μας, Σταδίου 34 για τα παιχνίδια της Βασίλισσας του Βορρά την περίοδο 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: