Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή, 9/10 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Βεροίας απέναντι από την ομάδα του Ζερβοχωρίου, πραγματοποιώντας την 5η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ:2-4
Σύνθεση Ακαδημίας: Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης,(78’ Λασκάρογλου), Μπύρνας, Κιατικίδης, Αντωνίου, Μελικιώτης(82’ Μαργαρίτης), Γαβριηλίδης(73’ Σιούτης), Γκίλινας, Μιχαηλίδης, Τσαλουχίδης.
Σκόρερ: Γκίλινας, Μελικιώτης
Εικόνα παιχνιδιού: Σε συνέχεια των προηγούμενων αγωνιστικών η ομάδα της Βέροιας παρουσίασε ένα πολύ όμορφο α’ ημίχρονο με δύο ωραία γκολ. Ο Γκίλινας μετά από ωραία πάσα του Μιχαηλίδη, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και ισοφάρισεσε 1-1, αφού το Ζερβοχώρι είχε ήδη προηγηθεί. Στη συνέχεια, στο 28’ ο Μελικιώτης με ωραίο διαγώνιο πλασέ έφερε την Ακαδημία μπροστά στο σκορ. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν το ίδιο θετική για τους ‘μπέμπηδες’ που πλήρωσαν τα λάθη της άμυνας, που οδήγησε στο τελικό 2-4.

Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται απόγευμα, λόγω της απελευθέρωσης της Βέροιας στο Ροδοχώρι.
ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
2η αγωνιστική του πρωταθλήματος για το παιδικό της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ,που αυτή τη φορά αντιμετώπισε στη φετινή του έδρα, στο γήπεδο των Ασωμάτων την ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού.

 Από το πρώτα λεπτά του αγώνα φρόντισαν οι παίδες της Ακαδημίας να αποδείξουν ποιος ‘ελέγχει’ τον αγώνα και με την κατάλληλη κυκλοφορία και την εξασφαλισμένη κατοχή της μπάλας πίεσαν ασφυκτικά τα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα κάτι που λογικά μετουσιώθηκε σε γκολ στο 10΄ με τον Χαρίση μετά από όμορφο πλασέ . Δεν άργησε να έρθει το 2-0 με το ίδιο παίκτη μετά όμως από θαυμάσια προσπάθεια και σέντρα από τα πλάγια του Μανουσαρίδη και ο πρώτος πριν η μπάλα ακουμπήσει στο έδαφος, έβαλε την προβολή και έτσι έγινε το 2-0. Το ημίχρονο έληξε με 3-0 μετά από   ατομική ενέργεια του Παπαδοπούλου Ν. και σουτ στην γωνία του τερματοφύλακα του Διαβατού,ένα πραγματικά πανέμορφο γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μουδιασμένα για τους παίδες της  Βέροιας καθώς στο πρώτο λεπτό ο Διάβατος κέρδισε πέναλτι σε χέρι παίκτη της Ακαδημίας και μείωσε προσωρινά το σκορ σε 1-3.Ωστόσο, στη συνέχεια  στο 55΄ ο Νταμοτσίδης σε μια από τις γνωστές του επελάσεις από τα αριστερά απέφυγε τους τρεις αντίπαλους παίκτες ,και πλασάρε εύστοχα και έγραψε το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75΄ Παπακωνσταντίνου με εναέριο τακουνάκι στην κίνηση και έκανε το 1-5,επίσης ένα πανέμορφο τέρμα.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ:Βελέντζας,Μίλης,(65΄Μπαλτουβάνος), Παπάς, (40΄Μελιόπουλος),Βασιλείου Γ.,  Πελεκίδης,(40΄Βασιλείου Σ.)Τσαλακόπουλος, Παπαδόπουλος Ν., Νταμοτσίδης,( 60΄Ουλκέρογλου), Μανουσαρίδης,  ( 55΄Ιωαννίδης ), Τιλκερίδης, Χαρίσης ,(50΄Παπακωνσταντίνου)
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται με το Νηρέα, στην έδρα της στο γήπεδο Ασωμάτων.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν στον Αίολο Νάουσας και διασκεδάζοντας όπως πάντα το αγαπημένο τους άθλημα, έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Αίολος Νάουσας-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας:

Τμήμα Προ- παιδικό: 2-5

Τμήμα Junior : 0-6

Τμήμα bambino: 5-3
Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα προ- παιδικό έως bambino αγωνίζονται στις Βαρβάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: