Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

 ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Συνέχεια στους αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:
Νίκη για την ΑΕΠ
ΑΕΠ -  ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: 1-0
Εικόνα παιχνιδιού: Όμορφο και απλό ποδόσφαιρο –ειδικά στο β΄ημίχρονο- έπαιξαν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΠ Βέροιας. Κέρδισαν  δίκαια την έμπειρη ομάδα της Δόξας Νάουσας.
 
Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Γκίλινας, Χαρισιάδης Μ.,  Κιατικίδης, Κουτσιαμπασόπουλος, Χαρισιάδης Γ., Μιχαηλίδης, (15’ Γαλάνης), Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης, Σιούτης, (80’ Γκέλος), Γκαλαίτσης (73’ Σιδηρόπουλος).
 Επόμενο παιχνίδι: Την Κυριακή 16/2 η ΑΕΠ αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα της Λυκογιάννης.
 
Ήττα για την Ακαδημία Βέροιας
«Α.Ο.» Μακεδόνα - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 2-0
 
Εικόνα παιχνιδιού: Μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο προσπάθησαν και οι δύο ομάδες για 90’ σε ένα καθοριστικό από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι. Ο Μακεδόνας στο μεγαλύτερο διάστημα είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες και να απειλήσει την εστία του Βελέντζα. Αυτό που μέτρησε τελικά και η νίκη έγειρε στην πλευρά των γηπεδούχων ήταν του λάθος του διαιτητή κου Καραντώνη να «αγνοήσει» την υπόδειξη του συναδέλφου επόπτη για οφσαιτ παίκτη του Μακεδόνα μέσα στην περιοχή και μοιραία να γίνει το 1-0 στο 82’. Ωστόσο, οι απαιτήσεις για διαιτητές που παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και έχουν φιλοδοξίες για εξέλιξη είναι τουλάχιστον αποφάσεις με γνώμονα τη δικαιοσύνη.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Χρ.,  Τσαλουχίδης, Μανουσαρίδης,(75’ Δρόσος),  Μπεκιαρίδης, ΚαραπεΪδης, Τρούπκος, Κουιρουκίδης, Μπέσιος,   Γκιουλέκας.
Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή 16/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον «Κεραυνό» Επισκοπής.
 
 
 
 
Με τον Αγροτικό Αστέρα το Παιδικό τμήμα
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 0-3
Εικόνα παιχνιδιού: Σε όλο το παιχνίδι την υπεροχή είχε η Ακαδημία Βέροιας και δίκαια ήταν ο τελικός νικητής του αγώνα. Τα γκολ σημείωσαν στο 10ο λεπτό μετά από υπέροχο πλασέ ο Μπεκιαρίδης. Στη συνέχεια, στο 20 μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γαβριηλίδης Χρήστος και το 3-0 διαμόρφωσε ο Κούβαρος Μανώλης μετά από συνεγασία με το Γαβριηλίδη και υπέροχο πλασέ στην κίνηση.
 
Σύνθεση Ακαδημίας: ΠαρασκευαΪδης,(40’ Παπαδόπουλος), Απαζίδης,(40’ Σακελλαρίου), Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Μπεκιαρίδης,(40’ Καραλής), Κούβαρος, Μπρανιώτης, Μπούγκαρτσιτς, Παπαδόπουλος Χρ.,(40’ Κωστογλίδης), Γκιουλέκας(40’ Ταρατσίδης).
 
Επόμενο παιχνίδι: Το Σάββατο 15/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται με το Νηρέα Βέροιας στο αθλητικό κέντρο Ράχης και ώρα 11.00’.
 
Τμήματα υποδομής
Το προηγούμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίστηκαν στα γήπεδα Παλατιτσίων με το Φίλιππο Μελίκης.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο 15/2 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας στο αθλητικό κέντρο Ράχης.
Οι νεαροί παίκτες να βρίσκονται: Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις της πόλης: στις 9.30’π.μ.
Στο γήπεδο Ραχιάς: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.00’ μ.μ
Στολή: πράσινη και φόρμες.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: