Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Συνέχισαν την αγωνιστική τους δράση τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:
Νίκη για την ΑΕΠ
ΑΕΠ – «ΓΑΣ» Κοπανού: 3-0
Εικόνα παιχνιδιού: Ακόμη μια καλή εμφάνιση για την ΑΕΠ Βέροιας που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς, αφού κέρδισε δίκαια τον Κοπανό, που προσπάθησε ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ανωτερότητα της ομάδας της Βέροιας. Οι παίκτες της ΑΕΠ επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα του αγώνα, χωρίς να αφήσει έτσι το περιθώριο στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.


Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Γ., (75’ Γκέλος), Χαρισιάδης Μ.,  Κιατικίδης, Μιχαηλίδης, Νταμοτσίδης, Γκαλαίτσης, (60’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κουτσιαμπασόπουλος, (46’ Σιούτης), Γκίλινας, Τσαλακόπουλος.
Σκόρερ ΑΕΠ: 30’ Χαρισιάδης Μ.(πεν.), 40’ ΓκαλαΪτσης, 72’ Γαβριηλίδης.
 Επόμενο παιχνίδι: Την Κυριακή 2/3 σύμφωνα με το πρόγραμμα οι ομάδες έχουν ρεπό λόγω των Αποκρεών, ωστόσο θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες παιχνίδι φιλικό που θα προγραμματίσει ο προπονητής, κος Γιάννου.

Ήττα για την Ακαδημία Βέροιας
«Α.Σ.» Ειρηνούπολης - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 4-0

Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλή εικόνα άφησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, όπου αντιμετώπισαν την « επαγγελματική» ομάδα της Ειρηνούπολης. Οι νεαροί αθλητές «κοίταξαν στα μάτια» τους έμπειρους παίκτες της αντιπάλου ομάδας, προσπάθησαν και έβγαλαν συνδυασμούς, άφησαν καλές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Σύνθεση Ακαδημίας: Φωτιάδης, Γαβριηλίδης, Δρόσος, Τσαλουχίδης, Σοφιανίδης, Μανουσαρίδης,  Μπεκιαρίδης, Τρούπκος, Κουιρουκίδης, Μπέζατ (65’ Κούβαρος), Μπέσιος.
Επόμενο παιχνίδι: βάσει προγράμματος και η Ακαδημία Βέροιας έχει ρεπό, λόγω της Αποκριάς και ο κος Τρούπκος θα οργανώσει φιλικό αγώνα που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Με το ΦΑΣ Νάουσας το Παιδικό τμήμα
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Φ.Α.Σ Νάουσας 0-2


Εικόνα παιχνιδιού: Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι φίλαθλοι παραβρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Ράχης .Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο μεταξύ των δυο ομάδων και αν δεν ήταν το ατυχές συμβάν με τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή του Φ.Α.Σ (διάστρεμμα στον καρπό), όλοι θα μιλούσαμε για γιορτή του ποδοσφαίρου. Αυτό όμως που έκανε το τελικό σκορ να γείρει υπέρ του Φ.Α.Σ Νάουσας ήταν τα δυο εύκολα γκολ που δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Βέροιας στο 5΄με απευθείας χτύπημα φάουλ και στο τέλος του ά μέρους
 με σουτ από μακρινή απόσταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες κινούνται σωστά όσον αφορά τις υποδομές τους.
Σύνθεση Ακαδημίας: ΠαρασκευαΪδης, (40’ Παπαδόπουλος Απ.), Μπρανιώτης, Κούβαρος, Γκιουλέκας (20’ Λέντι), Μαρκόπουλος, (40’ Παπουλίδης), Παπαδόπουλος Χρ., Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Απαζίδης, Ταρατσίδης (50’ Γάκης),  Μπεκιαρίδης.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΦΑΣ Νάουσας που τραυματίστηκε το Σάββατο στον αγώνα.
Επόμενο παιχνίδι: Το Σάββατο 8/3 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται με το «ΓΑΣ» Βέροιας στο αθλητικό κέντρο Ράχης.


Τμήματα υποδομής
Με τα αντίστοιχα τμήματα Γαλατάδων Πέλλας αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας, προσφέροντας όμορφες εικόνες σε αρκετούς γονείς που πάντα βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο Ράχης για να παρακολουθήσουν τις περίτεχνες ενέργειες των μικρών αθλητών.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας έχουν ρεπό, ωστόσο θα πραγματοποιήσουν φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες. Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, καθώς και οι ομάδες με τις οποίες θα αγωνιστεί, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: