Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Συνέχεια στους αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Συγκεκριμένα:
Ήττα για την ΑΕΠ
? ? ? ? ? ?  -   ΑΕΠ: 1-0
Εικόνα παιχνιδιού: Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι.
Πρόταση προς Ένωση Ημαθίας και υπεύθυνους διορισμού διαιτητών: Προτείνουμε θέσπιση «πριμ φιλοξενίας» να δοθεί το δεκαπλάσσιο ποσό ως οικονομική ενίσχυση για να προωθούν οι ομάδες ανάλογες ιδέες και συμπεριφορές «υγιούς ποδοσφαίρου» σαν αυτό που αντιμετωπίσαμε.


Σύνθεση ΑΕΠ: Χωλόπουλος, Χαρισιάδης Γ., Χαρισιάδης Μ.,  Κιατικίδης, Μιχαηλίδης, Νταμοτσίδης, Γκαλαίτσης (75’ Γκέλος), Γαβριηλίδης, Θεοδωρίδης,  Κουτσιαμπασόπουλος, Καλτσάς (67’ Παναγιωτίδης).
 Επόμενο παιχνίδι: Την Κυριακή 23/2 η ΑΕΠ αγωνίζεται στη Ραχιά με την ομάδα του Κοπανού.

Ισοπαλία για την Ακαδημία Βέροιας
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – «Κεραυνός» Επισκοπής: 1-1


Εικόνα παιχνιδιού: Οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας παρουσίασαν δυνατό και αποφασιστικό πρόσωπο στον αγώνα και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την έμπειρη ομάδα της Επισκοπής. Ως αποτέλεσμα, προηγήθηκαν ήδη από το 4ο λεπτό με όμορφη προσπάθεια του Μπέσιου, ενώ είχαν και δύο κλασικές ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη στο 10’ οπότε τρίπλαρε όποιον συνάντησε μπροστά του, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και αμυντικός της αντίπαλης ομάδας έδιωξε από τη γραμμή τέρματος. Στη συνέχεια στο 14’ έφυγε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα,
 αλλά έκανε μεγάλο κοντρόλ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη μπάλα ο Νο 1. Η επανάληψη του αγώνα ανήκει στην ομάδα της Επισκοπής, που πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντι τον πολύ καλό Φωτιάδη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έτσι ως το 86’ οπότε ένα λάθος διώξιμο του αμυντικού της Βέροιας, έδωσε την ευκαιρία στον «Κεραυνό» να ισοφαρίσει. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο νεαρός παίκτης της Ακαδημίας Βέροιας, Παπαδόπουλος Χρήστος (γεννημ.1999) που απέδειξε ακόμη μια φορά το αγωνιστικό του ταλέντο.


Σύνθεση Ακαδημίας: ΦΩΤΙΑΔΗΣ, Δρόσος,(46’ Μπέζατ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ..,  Κουιρουκίδης, Γκιουλέκας, Τρούπκος, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, Μανουσαρίδης, (75’ Κούβαρος), Μπεκιαρίδης,ΣΑΜΠΡΗΣ, ΜΠΕΣΙΟΣ


Επόμενο παιχνίδι: την Κυριακή 23/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Αγγελοχωρίου με την ομάδα της Ειρηνούπολης.




Φιλικό με το Νηρέα το Παιδικό τμήμα
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Νηρέας Βέροιας: 3-4
Εικόνα παιχνιδιού: Σε φιλικό παιχνίδι αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες της Βέροιας, χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να έχει τόση σημασία, όσο το όμορφο θέαμα των νεαρών παικτών μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα της Βέροιας είχε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και πολλές αναγκαστικές αλλαγές λόγω του ότι πολλοί νεαροί παίκτες του παιδικού τμήματος ενισχύουν στους αγώνες το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας.
Σύνθεση Ακαδημίας: ΠαρασκευαΪδης,  Σακελλαρίου, Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Μπεκιαρίδης, Κούβαρος, Μπρανιώτης, Μπούγκαρτσιτς, (25’ Κωστογλίδης),  Παπαδόπουλος Χρ., (40’ Μαραντίδης), Γκιουλέκας (40’ Καραλής), Ταρατσίδης.

Επόμενο παιχνίδι: Το Σάββατο 22/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται με το «ΦΑΣ» Νάουσας στο αθλητικό κέντρο Ράχης και ώρα 11.00’.

Τμήματα υποδομής
Το προηγούμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίστηκαν με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας. Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό οι μικροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τη χαρά του αγαπημένου τους αθλήματος.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο 22/2 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται με τους «Γαλατάδες» Κρύας Βρύσης στο αθλητικό κέντρο Ράχης.
Οι νεαροί παίκτες να βρίσκονται: Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις της πόλης: στις 9.30’ π.μ.
Στο γήπεδο Ραχιάς: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.00’ μ.μ
Στολή: πράσινη και φόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: